Jogi nyilatkozat

A weboldalt a Budapesti Ügyvédi Kamaránál bejegyzett STELLI-KIS Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, annak tartalma a STELLI-KIS Ügyvédi Iroda szellemi tulajdonát képezi. A weboldal egészének vagy részének bármilyen módon történő felhasználása a STELLI-KIS Ügyvédi Iroda általi előzetes, írásbeli engedélyhez kötött.

A STELLI-KIS Ügyvédi Iroda weboldalán található anyagok és dokumentumok tájékoztató jellegűek, semmilyen esetben nem minősülnek jogi tanácsadásnak, a weboldalon keresztül történő kapcsolatfelvétel nem minősül megbízásnak.

A STELLI-KIS Ügyvédi Iroda kiváló szakmai csapata mindent megtesz azért, hogy a honlap tartalma pontos, teljes körű és naprakész legyen. Ezzel együtt azonban, nem vállal felelősséget az oldalain megjelent információk teljességéért, pontosságáért, időszerűségéért vagy a felhasználásuk kapcsán fellépő következményekért, továbbá nem vállal semmilyen felelősséget a honlap használatából vagy a megjelent információkra való hagyatkozásból eredő esetleges kárért.

A weboldal megfelel a Magyar Ügyvédi Kamara 8/1999. (III. 22.) MÜK Szabályzatában meghatározott előírásoknak.

Az ügyvédi tevékenységre vonatkozó jogszabályok és szabályzatok a Magyar Ügyvédi Kamara oldalán elérhetőek el.

Elérhetőségeink

Telefon: +36 20 910 6098

E-mail: drstelli.kis@gmail.com

1075 Budapest, Madách Imre út 9. II.em. 1.

Tájékoztatom, hogy jogi tanácsadást – az Ön érdekét szem előtt tartva – kizárólag személyesen, a teljes ügy ismeretében, annak feltárása után áll módunkban nyújtani, tekintettel arra, hogy az Ön problémájára, avagy üzleti- illetve magáncéljainak eléréséhez szakértő, megbízható személyre szabott megoldásokat, alternatívákat magas színvonalon ajánlani, biztosítani, személyes és bizalmi viszonyt kiépíteni csak így lehetséges.
Vegye fel velünk a kapcsolatot gyorsan, egyszerűen, kérjen időpontot most, hogy a lehető leghamarabb fogadni tudjuk Önt!

A weboldalon hivatkozott szabályzatok és az ügyvédi tevékenységre – továbbá az ügyféljogokra – vonatkozó egyéb jogszabályok és szabályzatok a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján érhetőek el.